אודות

אודות מגי מרגלית

על העסק

מלא תמונות של עוגות יש ברשת אך לא כולם תופסים לנו את העין, כאן זה ממש סיפור אהבה של כישרון ויופי, יצירתיות וטעמים נפלאים והכל עבודה ביתית, עבודת ידיים של אשה אשר החליטה באמצע החיים לעשות שינוי ולהפוך את התחביב למקצוע ולעסק פרטי וכמובן שזה התאפשר בזכות הכישרון שלה וכדי להתמקצע יותר היא למדה קונדיטוריה ב”דן גורמה”.

איך הכל התחיל

נוני מרגלית פתחה את העסק לפני 8 שנים. בנוסף להיותה מנהלת כספים נוני אופה מגיל 8 בהדרכה של אמא שלה שהייתה קפדנית ביותר, מהאם למדה את הדיוק והאסטתיות והטעם המעודן לכל עוגיה ועוגיה ובאופן מקצועי התחילה לאפות כשהייתה בחופשת לידה עם בן הזקונים שלה ולמדה קונדטוריה באופן מקצועי בדן גורמה.
“החלטתי לעבוד יותר מהבית, הסתבר שזה היה כישרון מיוחד, לכן הלכתי ללמוד קונדיטוריה באופן מקצועי.
התחלתי להעביר סדנאות שוקולד ואפיה, התחלתי את הטרנד של הסדנאות באשקלון, העברתי סדנאות במקומות כמו נסלי, טריו וחד פעמי בנתיבות".

"היחודיות שלי זה להוכיח לכולם שאם אני יכולה להוציא דברים כל כך יחודיים ויפים (תמיד האמנתי שיש לי שתי ידיים שמאליות) אז כל אחד יכול".

הייחודיות של מגי

הייחודיות של מגי כמובן בעיצובים העדינים, ולמרות כל הצבעים והעיצובים המיוחדים העוגה נשארת עדיין מגרה למאכל ומושכת את העין מגי מקבלת הזמנות בכל ימות השנה, לאירועים קטנים וגדולים ולימים של פינוקים.

עוגיות מיוחדות

מגי היא בת העדה הגיאורגית ומכינה את העוגיות המיוחדות של העדה כמו כן מכינה גם עוגיות מרוקאיות בשלל צבעים וטעמים, לאירועים לחגיגות החינה לחג המימונה ובכל ימות השנה והכל חומרים בהכשרים מהודרים!

סדנאות

מגי מעבירה סדנאות אפיה בתחום בבית ובהרבה מקומות ובתי ספר שמזמינים אותה במיוחד.
Share by: