מספאן

מוצרים

לבצק:
2 שקיות סוכר וניל 
חצי כוס שמן 
ביצה אחת
קמח כמה שנכנס 
בערך 2 כוסות
למילוי שקדים:
3 כוסות קמח שקדים/שקדים טחונים
2 ביצים 
כוס סוכר
חצי כפית תמצית שקדים

אופן הכנה

מילוי השקדים:
תתחילו עם 3 כוסות שקדים ללא קליפה טחונים . אני מעדיפה שיטחנו לי בחנות .כוס סוכר . חצי כפית בערך תמצית שקדים לא לוותר זה נותן את הטעם 
2 בצים . ולערבב הכל ביחד המרקם צריך להיות יציב ולא נוזלי כדי שנוכל לזלף .
הוראות הכנה לבצק:
ללוש הכל יחד לבצק לא דביק
לרדד לקרוץ עיגול ולהניח בתבנית של המספאן 
לקחת את תערובת השקדים לשים בשקית זילוף עם צנטר כוכב ולזלף בתוך הבצק שהנחנו בתבנית של המאספן
לאפות ב160 מעלות בתנור שחומם מראש כ10 דק עד שמשחים מעט.
בשביל סרטון ועוד מתכונים כנסו לקבוצת הפייסבוק אופים עם מרגלית
https://www.facebook.com/share/v/19JyyCeFv4/